Boxregler

En plats för alla

BOXREGLER

Lämna egot i dörren 
Var ödmjuk och lyhörd. Ingen är perfekt och ingen är bättre än någon annan utan alla har vi något att lära oss. Är du bäst redan så har det säkert många som ser upp till dig så var en förebild.

Jobba hårt och hjälp varandra 
Utmana dig själv, var positiv och ha kul samt pusha både dig själv och andra. Blir du klar innan nån annan så hjälp andra att bli klara eller göra bättre ifrån sig genom att heja på.

Respektera utrustningen 
Dumpa endast om du behöver. Vi dumpar endast skivstänger med tjocka viktskivor. Tomma skivstänger får aldrig dumpas. Klarar du av att köra ”touch and go” så gör det. Att dumpa är inte coolt!

Respektera andra 
Plocka aldrig undan din egen utrustning innan alla andra på passet är klara. Visa respekt! Du är klar när alla andra på passet är är färdiga.

Fuska inte 
Du har inget att tjäna på att fuska. Halva repetitioner eller fuska med antal repetitioner fyller inget syfte. Om någon påpekar att du fallerar i teknik eller utförande, lyssna och ta till dig. Detta gäller förstås inte vid skada, rehabilitering eller specialträning.

Se till så att det ser snyggt ut efter dig 
Ställ tillbaka den utrustning du har använt på sin plats. Torka bort svett och definitivt blod (!). Ta på magnesium med händerna i hinken. Ta bara den mängd du behöver. Ha inte lösa bitar liggandes på golvet.

Kom i tid 
Kommer du sent missar du den viktiga genomgången av passet och det blir dessutom ett möjligt störmoment för de andra.

Vid förhinder – avboka din plats 
Senast 2 timmar innan gör du det via vår bokningssida bokadirekt. Hör annars av dig till en av coacherna. Om passet är fullbokat är det tråkigt om någon annan träningssugen inte får chansen att vara med, så kom ihåg att avboka.

Klasserna har företräde 
Klasserna har alltid företräde i lokalen och all utrustningen.

Open Gym – egen träning 
Öppettider står på hemsidan. Ta hänsyn till klassen och rådfråga coachen om du är osäker på vilken utrustning klassen behöver. Använd platsen som blir över och ta ingen plats för någon under ett pågående pass. Håll ljudnivån nere!

Respektera coachen 
Coacherna vet vad de pratar om, ta vara på det och låt dig instrueras.

Informera oss om ev skador 
Innan träningen sätter igång informera oss om du har någon skada eller annat besvär. Då vet coachen om övningarna funkar eller om du behöver köra en alternativ övning istället.

Berätta för oss 
Säg till oss coacher om någonting är trasigt eller om du vill ändra på något. Det är vi tillsammans som ska göra lokalen och passen bättre.