Boxen

En plats för alla

OM OSS

Boxen Katrineholm startade oktober 2015 av Simon Casey och Fredrik Larsson och ligger på Mossvägen 1, Katrineholm. Tillsammans med oss förbättrar du din kondition, styrka, rörlighet och kroppskontroll. Träningspassen består av ständigt varierande funktionella rörelser, tid är ofta en närvarande komponent. Ambitionen är att leverera en anläggning med familjär karaktär där utrustning, träningsmiljö och coachning håller hög kvalité. Träningsformen passar alla, oavsett träningsbakgrund.

Alla kan vara med och träna samma pass, det man gör är att hitta skalningar på övningarna så alla kan genomföra de efter sin nuvarande förmåga. Måndag-fredag erbjuds ”dagens pass” där vi tillsammans tränar teknik, styrka och kondition. Lördagar och söndagar kan man träna på egen hand, men någon av oss coacher finns alltid på plats för att hjälpa till.

Vi tar endast emot ett begränsat antal medlemmar så att alla får personlig feedback under passen. Detta leder också till en gemenskap där alla bidrar till att pusha varandra, hjälpas åt och dela med sig av sina kunskaper. Alla är välkomna och de två första passen är alltid gratis, så ta chansen och kom och provträna.